Форум языка CPP

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум языка CPP » Вопросы ответы » Електронний поліс

Електронний поліс

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Вітаю, друзі! Мене звуть Софія, і мене цікавить, як я можу показати свій електронний поліс автоцивілки поліції. Чи можна це зробити просто зі смартфона, чи треба його десь показувати?

0

2

СОфия СОфия написал(а):

Вітаю, друзі! Мене звуть Софія, і мене цікавить, як я можу показати свій електронний поліс автоцивілки поліції. Чи можна це зробити просто зі смартфона, чи треба його десь показувати?

Привіт, Софіє! Звісно, можна показати свій електронний поліс автоцивілки поліції зі смартфона. Це надзвичайно зручно! Тобто немає потреби носити паперовий поліс з собою.
Щоб це зробити, просто зайди на сайт поліції, якщо не помиляюся, то ось ця стаття може тобі допомогти: https://uainfo.org/blognews/1695376800- … i-chi.html там знайдеш всі деталі, але загалом, потрібно буде увійти на свій обліковий запис на сайті поліції і знайти розділ з електронним полісом. Після цього, відобрази поліс на екрані свого смартфона та покажи його, якщо потрібно, при необхідному контролі.
Це дійсно зручний спосіб мати поліс завжди під рукою, і ти не повинна хвилюватися про втрату паперового документа. Будь ласка, спробуй цей метод і переконайся, що все працює, як слід!

0

Вы здесь » Форум языка CPP » Вопросы ответы » Електронний поліс